Acte en motiu de la Diada Nacional

Benvolguts/des, Us convidem a assistir a l’acte polític en motiu de la Diada Nacional que l’Esquerra Independentista del Penedès celebrarà el proper divendres nou de […]


Benvolguts/des,

Us convidem a assistir a l’acte polític en motiu de la Diada Nacional que l’Esquerra Independentista del Penedès celebrarà el proper divendres nou de setembre a partir de les set de la tarda a la plaça Santa Maria de Vilafranca del Penedès. Durant la jornada hi haurà música, sopar popular i, una exposició de cartells i fotografies d’algunes de les activitats que els diferents col·lectius independentistes de la comarca han realitzat durant el darrer any.

Durant aquest últim any, l’Esquerra Independentista de la comarca ha treballat en diversos fronts dins del projecte d’alliberament nacional i social del nostre poble i ha intentat, com sempre, seguir sumant gent en el marc de la Unitat Popular. Al llarg de la jornada es realitzarà un balanç conjunt, i també s’explicarà a grans trets com es presenta el proper any, quins nous reptes cal encarar i, els objectius de futur del moviment i dels col·lectius socials que li són propers.

L’acte començarà al voltant de les set de la tarda, i comptarà amb la participació de la cantautora lleidatana Meritxell Gené, que actuarà a les vuit del vespre. Posteriorment, es realitzarà un acte polític, on es farà balanç dels darrers temps i també proposarem les fites per al proper any, tot just abans de sopar. Per sopar hi haurà carn a la brasa amb pa amb tomàquet, i després una mica més de música, amb els Gormandells (Folk de Vilanova i la Geltrú) per acabar l’acte al voltant de la una de la matinada.

Agrairíem que ens truquéssiu o ens féssiu arribar un mail abans del dijous per a saber aproximadament quanta gent vindreu a sopar de cada col·lectiu, recordant que el preu serà de 8 euros, amb la beguda no inclosa. Els diners del sopar aniran destinats cap a sufragar despeses de diversos casos repressius a la comarca. Hi haurà barra a preus populars durant tota la vetllada.

Esperem la vostra assistència!

7 de setembre de 2011