Actes de la CUP a Girona en motiu del 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora

La CUP, juntament amb l’organització juvenil Maulets, ha organitzat diversos actes a la ciutat per commemorar el 8 de març, Dia Internacional de la Dona […]


La CUP, juntament amb l’organització juvenil Maulets, ha organitzat diversos actes a la ciutat per commemorar el 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora. El mateix dijous a les sis de la tarda, la CUP celebrarà un acte lúdic i popular al Pont de Pedra pels drets de les dones i en contra de les retallades en aquest àmbit. A les set, una hora més tard, la formació participarà en la concentració que des de fa anys organitzen col·lectius de dones de la ciutat a la plaça del Vi. Durant els següents dies, juntament amb Maulets, es farà la pintada d’un mural per la igualtat i contra les retallades al Barri Vell.

Igualment, la formació fa una crida a participar en els actes que durant tota la setmana s’organitzen arreu de la ciutat en motiu d’aquesta diada (podeu informar-vos-en aquí i aquí). La regidora de la CUP a l’Ajuntament de Girona, Anna Pujolàs, ha destacat la importància que la ciutadania ‘es planti per demanar la fi de les retallades en la lluita contra la discriminació de les dones’ i que des de la societat civil i els sectors polítics i socials més conscienciats ‘es treballi per la igualtat de gènere, i s’exigeixi a les administracions un compromís ferm i valent en aquest sentit’. ‘Pel 8 de març però, sobretot, la resta de l’any’, ha sentenciat Pujolàs.

NOTA: per error, en algunes agendes i programes d’actes del 8 de març hi apareix un acte de la CUP previst per demà, dimecres 7 de març, al vespre a la Casa de Cultura. Us informem que aquest acte no se celebrarà. Disculpeu les molèsties.

6 de març de 2012