Alternativa per Montesquiu-CUP es presenta

Alternativa per Montesquiu – CUP ha presentat públicament la seva llista electoral i els principals punts programàtics sobre els que basarà la seva acció de govern. […]


Alternativa per Montesquiu – CUP ha presentat públicament la seva llista electoral i els principals punts programàtics sobre els que basarà la seva acció de govern. En primer lloc s’ha produït un canvi de nom, afegint ALTERNATIVA PER MONTESQUIU a l’actual de CUP, amb la voluntat de seguir creixent, de millorar el que s’ha fet fins ara, aprenent dels errors, sumant noves persones a aquest projecte, oferint una alternativa a la desafecció política i prioritzant el poble per davant de qualsevol sigla que no tingui el seu centre de decisió a Montesquiu. Alternativa per Montesquiu – CUP es configura com la única i decidida aposta pel canvi a Montesquiu. Una aposta per la regeneració democràtica en les institucions municipals, no només de persones, sinó de projectes i formes de treballar.
 
Entre el 18 de febrer i el 10 d’abril, s’han realitzat sis sessions participatives obertes a la ciutadania amb la presència de tècnics/es en la matèria, sobre els diversos temes a desenvolupar pel nostre programa electoral. El resultat d’aquestes sessions està sent debatut per introduir-lo al programa, conjuntament amb les prop de 70 enquestes rebudes i contestades per part dels veïns i veïnes del poble (la APM – CUP va repartir al seu dia una enquesta a cadascuna de les llars del poble).
 
Alternativa per Montesquiu – CUP s’ha compromès a iniciar durant els primers 100 dies de govern les següents actuacions:
1. Realització d’una auditoria de comptes externa.
2. Reducció de despeses municipals en relació als costos de Secretaria i als privilegis dels regidors/es de l’equip de govern.
3. Creació d’una Oficina d’Ocupació Municipal.
4. Elaboració d’un reglament de participació ciutadana.
5. Estudi i elaboració d’un Pla Urbà d’ús d’espais buits i zones verdes.
 
Des d’Alternativa per Montesquiu – CUP ens fixem el propòsit d’aconseguir-ho des de la pràctica assembleària, assumint la democràcia participativa com una forma de governar, defugint de personalismes, entenent que tots i totes fem i som Montesquiu, i donant un marcat accent de justícia social a la nostra pràctica política pels propers anys, amb molta il·lusió, esforç i transparència en l’acció de govern.
 
A hores d’ara, ja volem deixar palesa la nostra política d’aliances post electorals: si som decisius no donarem suport a cap candidatura que no es comprometi a aplicar polítiques i accions reals de canvi. Si ens toca governar: No dificultarem la tasca de l’oposició, constituirem comissions informatives i practicarem una política d’entesa per tal de restablir la cohesió social a Montesquiu.
 
Alternativa per Montesquiu – CUP presenta una llista completament renovada i arrelada a Montesquiu:
 
Liliana Vilanova (repeteix)
Josep Salvans (Nou)
Ainhoa Landa (Nova)
Joan Freixer (Nou)
Carles Rueda (Nou)
Eva Bartrina (Nova)
Maria Jordà (Nova)
 
SUPLENTS:
Núria Soler (Nova)
Miquel Maza (Nou)
Laura Reina (Nova)
Marc Serra (repeteix)
Leticia Villazala (Nova)
Estel Brugarola (Nova)
Jordi Flores (repeteix)
Susanna Cassany (repeteix)
Antònia Rodríguez (Nova)

21 d'abril de 2011