Àmpli seguiment de la Vaga General arreu dels Països Catalans

La CUP i el conjunt de l’esquerra independentista s’ha mobilitzat per participar a la Vaga General d’aquest 29 de març. La CUP vol fer una […]


La CUP i el conjunt de l’esquerra independentista s’ha mobilitzat per participar a la Vaga General d’aquest 29 de març. La CUP vol fer una crida a la participació de les mobilitzacions de la tarda i rebutja les accions policials que hagin estat desproporcionades, com és el cas de les detencions de diferents membres de la CUP a Badalona.

La convocatòria a Girona ha estat molt participada aquest matí, i la vaga té un seguiment considerable en les convocatòries d’arreu. Per exemple a Igualada unes 1.000 persones han participat a la manifestació, a Manresa unes 4.000, a Vic es registra una participació i de les més elevades dels darrers 25 anys, al País Valencià i a Ses Illes també hi ha hagut un alt seguiment de la Vaga General.

Per altra banda la CUP rebutja les detencions i retencions practicades arreu del territori català i en concret les practicades a 3 membres de la CUP a Badalona.

Finalment la CUP fa una crida a la participació de totes les mobilitzacions convocades arreu del territori català en protesta de la reforma laboral i les retallades socials dels govens de la Generalitat Valenciana, de Catalunya, Balears i de l’estat espanyol.

29 de març de 2012