Arenys de Munt: La CUP es torna a presentar a les eleccions

Prop de dues-centes persones han decidit que el grup municipal de la CUP, actualment a l'oposició, es torni a presentar a les pròximes eleccions municipals. […]


Prop de dues-centes persones han decidit que el grup municipal de la CUP, actualment a l'oposició, es torni a presentar a les pròximes eleccions municipals. Ho van decidir dissabte passat en un sopar i assemblea en què també es van proposar actuacions i un seguit de 128 persones que podrien formar part de les llistes. Des de la CUP es va prendre el compromís de fer una altra assemblea al novembre per fer balanç de les gestions i de l'interès de les persones proposades per sumar-se a la candidatura.

=======================
 
El passat dissabte al vespre, prop de 200 arenyencs van participar en el sopar-assemblea que vàrem organitzar per celebrar el nostre tercer aniversari i van poder respondre a la pregunta sobre si la CUP s’havia de presentar a les properes eleccions municipals, que s’han de realitzar al maig de l’any vinent.
 
Tots els assistents van votar unànimement per aquesta opció, sense cap vot en contra ni cap abstenció.
 
Abans de la votació es va fer una petita presentació de la feina feta durant aquests tres anys per la CUP i es va realitzar un torn de paraules per part dels veïns assistents. Totes les intervencions varen anar en la línia de demanar que ens tornéssim a presentar i es varen plantejar algunes propostes de millora per Arenys de Munt per defensar-les de cara al futur. D’aquestes, la que més es va repetir va ser la de substituir i millorar l’actual residència geriàtrica per una de nova, amb més capacitat i més cèntrica que la que actualment hi ha prevista al Pla General.
 
També es va demanar als assistents que, durant el sopar, realitzessin propostes de millora per al municipi, prioritzant-les, i que també es fessin propostes de persones d’Arenys de Munt que consideressin que podrien anar a les llistes de la CUP i treballar per al poble.
 
Abans d’acabar el sopar es va realitzar el recompte de les votacions i es va constatar que els assistents havien proposat fins a 128 persones diferents que voldrien treballessin des de la CUP per millorar el municipi.
 
El nostre compromís va ser i és que, cap al novembre, es realitzarà una nova Assemblea popular en la que es passarà comptes de les gestions fetes, tant per desenvolupar les propostes de millora que es van recollir, com de les gestions fetes amb les persones proposades.
 
Properament us enviarem els resultats d’aquestes dues qüestions.
 
 
Candidatura d’Unitat Popular – Arenys de Munt
Servei de Premsa
 
 
 
 
 
 
11 de juny de 2010