Berga: La CUP organitza acte commemoratiu per celebrar els 40 anys de l’Esquerra Independentista

El dissabte 6 de desembre a les 8 del vespre, es realitzarà un gran acte commemoratiu al Teatre Municipal de Berga per rendir homenatge a […]El dissabte 6 de desembre a les 8 del vespre, es realitzarà un gran acte commemoratiu al Teatre Municipal de Berga per rendir homenatge a un moviment que en quaranta anys ha mobilitzat desenes de milers de persones. És, per tant, un homenatge a totes aquestes persones anònimes que han treballat desinteressadament, i moltes vegades patint dures represàlies, per la construcció nacional dels Països Catalans. Tant d'esforç i tanta lluita bé mereixen una gran commemoració


.


Les activitats començaran el divendres 5 a 2/4 de 9 del vespre al Pavelló de Suècia, on l'historiador Oriol Junqueras explicarà les condicions del naixement d'aquest moviment polític, les caràcterístiques del seu desenvolupament fins al present i la seva importància decisiva per entendre la situació política actual dels Països Catalans.


Per cloure l'esdeveniment amb un acte lúdic, els grups Skàndol Públic i Aramateix i el PD Whatsda protagonitzaran, a partir de les 11 de la nit, un concert al Pavelló Vell de Berga. Durant tota la setmana, al vestíbul del teatre hi haurà situada l'exposició 40 anys de PSAN.


Amb aquests actes, la CUP de Berga vol homenatjar i dignificar aquests 40 anys de lluita que han dut a terme milers d'homes i dones que han treballat per la llibertat i la justícia social del nostre país, i alhora vol fer-ne proclama decidida del nostre compromís d'assolir aquests objectius.

25 de novembre de 2008