Comunicat de la CUP Maresme en relació a l’ERO que afectarà més de 800 treballadors de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva

En el cas que ens ocupa, la CUP dona suport a la mobilització en contra l’ERO de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva […]


En el cas que ens ocupa, la CUP dona suport a la mobilització en contra l’ERO de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva que afectarà més de 800 treballadors i treballadores dels hospitals de Blanes i Calella a més de diversos centres d’atenció primària que també gestiona la Corporació. 

Ens hem posat en diverses ocasions en contacte amb els representants dels treballadors de l’Hospital de Calella per traslladar-los el nostre suport en aquesta lluita i oferir la nostra ajuda en les mobilitzacions.

És evident que els treballadors dels hospitals de Calella i de Blanes s’han mostrat ferms davant les amenaces d’ERO i d’acomiadaments, criticant els càrrecs de confiança, la publicitat innecessària dels hospitals o la privatització d’alguns serveis que sí donaven rendiments a l’hospital.

Davant d’aquesta fermesa, ens unim a la causa com a grup polític, però també com a usuaris i usuàries i també en un sentiment de fraternitat entre treballadors que planten cara.

Per tot això, donem el nostre suport a la manifestació del dia 13 d’agost que sortirà des de l’Hospital de Blanes així com també a les properes mobilitzacions que es puguin esdevenir més endavant en aquest conflicte.

CUP Maresme, 2 d’agost de 2011

8 d'agost de 2011