Una concentració independentista rep De Gispert a l’Ajuntament de Banyoles

La presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert, ha estat rebuda amb una protesta a les portes de l’Ajuntament de Banyoles, on hi ha […]


La presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert, ha estat rebuda amb una protesta a les portes de l’Ajuntament de Banyoles, on hi ha assisstit amb motiu de la XXXVI celebració de Sant Antoni Abat. De Gispert ha arribat a dos quarts de 12 del migdia, on desenes d’independentistes, convocats per la CUP i el Casal Popular del Pla de l’Estany, l’han rebut amb una gran pancarta on posava ‘Espanya ens roba. Independència’ i cartells de a CUP a favor del sistema públic i en contra de les retallades als seveis públics.

De la seva banda, l’Ajuntament de Banyoles li ha fet una recepció oficial i posteriorment la presidenta ha signat el llibre d’honor. Els dos regidors de la CUP han assistit a la concentració de protesta per denunciar ‘la prohibició de poder dir al Parlament que Espanya ens roba i que els Països Catalans som víctima de l’espoli fiscal’ i per dir ‘ben alt i clar que condemnem aquestes severes retallades que s’apliquen des del Govern contra els sectors més vulnerables de la societat en comptes de retallar aquells qui més tenen i perseguir, per exemple, el frau fiscal’.

22 de gener de 2012