La CUP acusa el tripartit de no tirar endavant polítiques de mobilitat a Manresa

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) va celebrar una trobada oberta a la ciutadania per tractar de forma sectorial el tema de la mobilitat a Manresa. […]


La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) va celebrar una trobada oberta a la ciutadania per tractar de forma sectorial el tema de la mobilitat a Manresa. Segons assegura en un comunicat, una conclusió unànime va ser la incapacitat de l’equip de govern tripartit de tirar endavant mesures decidides i efectives per afavorir la mobilitat a la ciutat.

Segons la CUP, exemples que el PSC, ERC i ICV-EUiA es queden en les paraules sense arribar mai als fets són les dificultats de consolidació de l’illa de vianants del Barri Antic, la creació d’una autèntica xarxa de carrils bici o la implementació de mesures per afavorir l’ús del transport públic. La CUP afirma que aquestes són una mostra de la indefinició dels responsables municipals. En la trobada es van posar sobre la taula diversos temes que afecten la circulació i l’aparcament, i especialment es va discutir sobre el Pla de Mobilitat que el consistori manresà està elaborant. Després d’una breu introducció a càrrec d’una tècnica de mobilitat, els assistents a l’acte van dir-hi la seva, i el debat es va centrar en les alternatives al cotxe privat. Les propostes recollides serviran per elaborar el programa electoral de cara a les municipals.

23 de febrer de 2011