La CUP, un any més, amb el Correllengua

Un any més la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) dóna suport a les mocions promogudes per la Coordinadora d’Associacions per la Llengua (CAL) de suport al […]


Un any més la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) dóna suport a les mocions promogudes per la Coordinadora d’Associacions per la Llengua (CAL) de suport al Correllengua. Des de fa disset anys el Correllengua treballa per a difondre l’ús de la llengua i promoure la cultura popular de les terres de parla catalana, i tot plegat des d’una aposta lúdica, participativa i transversal.

El Correllengua, una de les iniciatives més participatives dels Països Catalans, amb prop de 150 viles, barris i ciutats del Principat i la Catalunya Nord que ja el celebren. Enguany es recordar la figura de Miquel Martí i Pol, el poeta de Roda de Ter del qual es commemora el desè aniversari de la seva mort.

La CUP entén que davant de l’ofensiva contra la llengua catalana, que estem patint arreu dels Països Catalans, iniciatives com el Correllengua son més necessàries que mai i que cal donar-hi suport polític, material i humà. 

Els actes del Correllengua finalitzaran el proper 9 de novembre a Perpinyà amb la celebració de la ‘Via Nord’, parlaments, una marxa de torxes i un concert amb les actuacions de  Lafaille Cobla (Catalunya Nord), Orxata Sound System (País Valencià), Taverners (Illes Balears). 

21 d'octubre de 2013