La CUP Banyoles fa un bon balanç de la setmana de l’esport i els Països Catalans

A la tertúlia-debat hi van participar Sergi Blàzquez, vicepresident de la Plataforma Pro-seleccions Catalanes i Josep Ignasi Estany, Runi, president de l’Atlètic Banyoles i va […]


A la tertúlia-debat hi van participar Sergi Blàzquez, vicepresident de la Plataforma Pro-seleccions Catalanes i Josep Ignasi Estany, Runi, president de l’Atlètic Banyoles i va comptar amb una cinquantena d’assistents. Durant el debat, que va ser molt extens i variat, van sorgir diferents temes com el de les seleccions catalanes o bé l’esport de base com a camí cap a la independència.

D’altra banda, a l’acte de divendres hi van intervenir un membre de la CUP de Banyoles, en Pere Palmada, un membre de Llibertat.cat, en Tomàs Sayes, i en Xavi Ros, un dels encausats del 1992. També va haver-hi l’actuació musical de l’Adrià Dilmé i es va presentar el documental “Operació Garzón contra l’independentisme català”. 

Simultàniament va haver-hi una exposició amb documents sobre la repressió del 1992 i la visualització del vídeo “Flama Verda”. Aquesta activitat va comptar amb una setantena d’assistents. 

2 d'agost de 2012