La CUP de Barxeta presenta la candidatura aquest divendres

L’esdeveniment tindrà lloc a la Casa de la Cultura de Barxeta el proper divendres 8 d’abril del 2011 a les 20h. Tancarà l’acte Pep Gimeno […]


L’esdeveniment tindrà lloc a la Casa de la Cultura de Barxeta el proper divendres 8 d’abril del 2011 a les 20h. Tancarà l’acte Pep Gimeno ‘Botifarra‘. Recordem que a les anteriors no van entrar a l’Ajuntament per 17 vots.

Salva Ribera Hernàndez, cap de llista de la CUP de Barxeta, en unes declaracions a Llibertat.cat assegura que són conscients que ‘lamentablement són un punt de referència per altres pobles del país pel que a l’extensió territorial de la CUP. Ara bé, espera  delerosament que ‘ho deixem de ser a les pròximes eleccions, quan siga d’allò més normal trobar una llista de les CUP, a qualsevol població del Països Catalans’. 
La CUP de Barxeta ja va participar a les darreres eleccions del 2007 quedant a les portes d’entrar al consistori (17 vots), ara però, la tasca feta durant aquests darrers 4 anys centrada en la defensa del Riu de Barxeta i del Massís del Boscarró.
 
‘Botifarra” està aconseguint moltes coses que pareixien impossibles. Ha fet que les cançons tradicionals de La Costera i La Vall d’Albaida, que només recordaven els més vells de cada poble, tornen a ser cantades per joves i xiquets.
7 d'abril de 2011