La CUP Cardedeu creu que «un nou model de sous és possible»

Des de la CUP de Cardedeu volem mostrar el nostre desacord amb la proposta de sous i retribucions presentades per l’equip de govern per aquest […]


Des de la CUP de Cardedeu volem mostrar el nostre desacord amb la proposta de sous i retribucions presentades per l’equip de govern per aquest proper mandat.

Dir que els imports que és presenten a la proposta, tot i estar a dins de les recomanacions de les diferents federacions i associacions municipalistes, son encara prou alts. Demanem un altre manera de fer, conseqüent amb el context social i econòmic en el que ens trobem immersos.

La CUP ha proposat i assumit un canvi de model amb rebaixes importants als sous dels alcaldes i regidors, i tot i que pensem que s’ha de tenir un sou per poder viure i en coherència a la responsabilitats que comporta el càrrec, no creiem que els ajuntaments siguin lloc per enriquir-se. Per tant la nostra proposta passa per un sou que en cap cas hauria de superar els 2.500 euros nets per mes.

Així doncs la nostra és una proposta d’austeritat que tot i ser a la baixa, pensem que molt digne i en coherència amb el que és paga a la funció publica.

14 de juliol de 2011