Les CUP de la Catalunya central aposten per assumir responsabilitats de govern pel canvi

Les Candidatures d’Unitat Popular de la Cataluya Central es marquen com a eixos prioritaris la rebaixa dels sous, la transparència municipal i de democràcia participativa […]


Les Candidatures d’Unitat Popular de la Cataluya Central es marquen com a eixos prioritaris la rebaixa dels sous, la transparència municipal i de democràcia participativa en els municipis on tenen possibilitat de propiciar canvis de govern després dels bons resultats obtinguts a les eleccions municipals. A partir d’aquestes premises, i sempre en base a les propostes exposades en els programes electorals, les candidatures independentistes aposten per governar a Artés i a Navàs, les poblacions on els regidors de la CUP són decisius.

La formació independentista, que van obtenir 16 regidors a les comarques centrals i un total 5015 vots, resultats que han permès també obtenir un conseller comarcal, situant-se per sobre d’Iniciativa per Catalunya i el Partit Popular. La CUP, amb aquests resultats, té opcions reals d’entrar a govern en diferents municipis com Navàs o Artés, o bé d’inclinar la balança en municpis com Navarcles. En municipis com Sant Salvador de Guardiola, Sallent, Manresa o Berga la formació ja ha decidit exercir la oposició.

El tret comú denominador de les diferents candidatures de la Catalunya Central és la voluntat de transformació política que treballi inequívocament cap a la transparència municipal i la rebaixa dels sous i la democràcia participativa. La CUP vol esdevenir un referent de canvi apostant en polítiques d’esquerres.

9 de juny de 2011