La CUP celebrarà la 1a Assemblea Nacional Ecologista el proper 28 de novembre

L’ANEco es farà de forma telemàtica i té com a objectiu articular l’estratègia i acció política perla transició ecosocial 

 


La CUP celebrarà el proper 28 de novembre la 1a Assemblea Nacional Ecologista (ANEco). Aquesta Assemblea Nacional, que serà totalment telemàtica, té com a objectiu articular l’estratègia de lluita i acció política per la transició ecosocial i concretar i desplegar un pla d’acció i formació ecologista dins de l’organització. 

Després que un gruix important de la militància de la CUP reivindiqués la necessitat d’establir els eixos claus per la lluita anticapitalista des d’una vessant ecologista i de defensa del territori, la formació ha fet un pas endavant i ha creat l’Assemblea Nacional Ecologista (ANEco). “Són moltes les excepcionalitats derivades de la triple crisi econòmica, humanitària i ecològica d’aquest capitalisme senil. I tot i així, entenem que no podem obviar la responsabilitat que tenim de seguir articulant una resposta política per combatre el col·lapse socioecològic al qual ens veiem abocades”, ha assegurat la diputada Natàlia Sánchez. 

Aquest repte a més s’ha vist condicionat per la situació d’emergència sanitària provocada Covid-19, raó per la qual l’ANEco serà també la primera Assemblea Nacionald de la CUP realitzada de forma 100% telemàtica, amb els reptes tècnics que en suposa la seva organització.

 

29 d'octubre de 2020