La CUP clarifica el seu posiconament davant possibles pactes a Girona

La CUP de Girona està oberta a parlar amb tothom sobre el model i les propostes per a la ciutat de Girona. És precisament la […]


La CUP de Girona està oberta a parlar amb tothom sobre el model i les propostes per a la ciutat de Girona. És precisament la ciutat el benestar i els drets de les persones el què impulsa als militants de la CUP a treballar cada dia i a mantenir converses amb molts diversos sectors i grups a Girona. Dit això, és evident que qualsevol escenari de pacte electoral, per nosaltres, ha de basar-se exclusivament en un debat previ sobre qüestions programàtiques. La CUP du més de vuit anys treballant per un determinat model de ciutat: socialment integrador, cultura lment dinàmic i atent a les problemàtiques dels barris i dels veïns i les veïnes. Sense haver discutit les propostes per a Girona, per tant, nosaltres no entrem ni entrarem en el joc de les negociacions o els rumors sobre llocs en una llista o prevendes diverses.

La nostra voluntat és construir ciutat, millorar la qualitat de vida, dinamitzar els barris i atendre les necessitats socials. No ens apartarem d’aquesta línia i durant els propers mesos continuarem treballant amb la mateixa intensitat que ho fem avui.
_______________
Jordi Navarro encapçalarà la llista
Jordi Navarro tornarà a encapçalar la llista de la CUP a les eleccions municipals a Girona. Així ho va decidir la militància per unanimitat en assemblea. Navarro, de 39 anys, és funcionari municipal, estudia geografia i compta amb una llarga trajectòria en el món ecologista.
Fotografia: aragirona.cat
11 de gener de 2011