La CUP convoca a 150 persones en defensa del català a l’escola.

Avui dijous 5 de setembre s’ha dut a terme la concentració convocada per la CUP, l’Assemblea de Joves de Lleida i el casal independentista l’Ocell […]


Avui dijous 5 de setembre s’ha dut a terme la concentració convocada per la CUP, l’Assemblea de Joves de Lleida i el casal independentista l’Ocell Negre en defensa del model d’immersió lingüística de Catalunya. En l’acte, s’han reunit unes 150 persones a la Plaça Paeria, darrera una pancarta amb el lema ‘Defensem el català a l’escola: insubmissió i independència!

El portaveu de la CUP Ferran Dalmau ha manifestat ‘tot el suport de la CUP als professors, mestres i al conjunt de la comunitat educativa que es mostren disposats a incomplir la sentència i no acatar-la, tot emprenent el camí de la desobediència civil’. Així mateix ha interpel·lat al govern de la Generalitat de Catalunya perquè deixi de presentar recursos inútils i es posicioni per la insubmissió, tot oferint suport jurídic i polític als mestres i professors que han decidit emprendre el aquest camí’.

Així mateix, el portaveu de la CUP ha expressat ‘que davant de lleis que ataquen frontalment la cohesió social del país, cal un govern que no s’agenolli com és costum’.

5 de setembre de 2011