La CUP fa una crida a mantenir l’ofrena al Roser aquest onze de setembre

Arran del trasllat de l’acte institucional històricament l’ens local duia a terme a l’antic convent del Roser fins al pont llevadís de la Seu Vella, […]


Arran del trasllat de l’acte institucional històricament l’ens local duia a terme a l’antic convent del Roser fins al pont llevadís de la Seu Vella, i a la petició que ha fet la Paeria per a que les diferents entitats també facin la seva ofrena en aquell indret, des de la Candidatura d’Unitat Popular volem manifestar que:

L’abandonament del Roser com a lloc d’ofrena suposa l’inici de la pèrdua d’aquest espai de memòria col·lectiva, lloc de record d’aquelles i aquells que lluitaren per les llibertats del nostre poble.

Que el trasllat de l’ofrena del Roser a la Seu Vella suposa un incompliment flagrant de totes les promeses i declaracions fetes amb anterioritat pels diferents responsables del canvi d’ús públic de l’edifici de públic a privat (entre ells el sr. Àngel Ros), on es va anunciar que l’onze es seguiria duent a terme en aquell espai.

Que aquest trasllat suposa un pas més en la pèrdua de l’ús públic d’aquest edifici en detriment de “Paradores Nacionales”.

Es per això que des de la Candidatura d’Unitat Popular hem enviat escrit a les diferents organitzacions i entitats que fan la ofrena al Roser per tal de que aquest any també es dugui a terme en el mateix espai i anunciem que passi el que passi des de la CUP, mantindrem el nostre homenatge al Roser.

A Lleida, el 7 de setembre de 2011.

7 de setembre de 2011