La CUP demana l’expulsió definitiva dels neonazis de la Nova Creu Alta de Sabadell

L’últim incident en el partit contra l’Alcorcón és la gota que fa vessar el got El Sabadell patirà les conseqüències després que un integrant dels […]


L’últim incident en el partit contra l’Alcorcón és la gota que fa vessar el got

El Sabadell patirà les conseqüències després que un integrant dels Hooligans Vallès saltés damunt la gespa el passat dissabte per increpar un jugador rival. És cert que la directiva ha optat per expulsar aquest aficionat de l’estadi però hi ha qui vol anar més enllà. És el cas de la Candidatura d’Unitat Popular que considera que ha arribat el moment de prendre mesures més serioses en aquest àmbit. Per als independentistes ”ja fa massa temps que un estadi municipal està servint per fer-se propaganda a un grup de feixistes”.

El portaveu Xavi Oca, a més, recorda que darrere la porteria s’hi troben diversos individus que compten amb antecedents penals i que són coneguts per haver protagonitzat diverses agressions. D’altra banda, la gran trajectòria de l’equip fa més imprescindible que mai que la seva imatge i la de la ciutat no es vegi tacada per aquesta minoria. En conclusió, la CUP demana que se’ls retirin els carnets i que es prohibeixi l’entrada a tots aquells qui han protagonitzat incidents tant dins com fora del camp així com als que defensen idees racistes o feixistes.

20 d'octubre de 2011