La CUP denuncia l’ús electoralista de la nova biblioteca de Pineda de Mar

Des de la Candidatura d’Unitat Popular denunciem el fet que la nova biblioteca municipal resti tancada tot el juliol i agost. El que l’ajuntament ens […]


Des de la Candidatura d’Unitat Popular denunciem el fet que la nova biblioteca municipal resti tancada tot el juliol i agost. El que l’ajuntament ens vol vendre com a Biblioestiu no es més que una manera d’amagar la realitat de la nova biblioteca. La seva utilització electoralista per part de l’anterior govern (PSOE-ERC) va comportar que aquesta fos inaugurada sense tenir apunt tots els serveis que ha de donar. Ara es quan els pinetencs patim les conseqüències d’aquella jugada electoral, ja que no disposem d’una biblioteca amb tots els serveis necessaris amb l’inconvenient que això suposa per exemple als estudiants que preparen exàmens pel setembre.

El problema actual es degut a que l’ajuntament no té contractada la potencia elèctrica necessària per donar cobertura a l’aire condicionat i a l’ascensor, es per això que durant tot el juliol i agost, la biblioteca romandrà tancada al públic en general, sense poder fer ús dels ordinadors, ni de les sales d’estudi, ni consultar llibres lliurement. Tanmateix no entenem com es pot malbaratar tanta energia en aquests temps de crisis mantenint encès gran part de l’enllumenat interior de la biblioteca durant tota la nit.

Així la CUP reclama al govern municipal, primer que doni una solució el més aviat possible a aquesta problemàtica i segon que reconegui públicament que van inaugurar la biblioteca a corre-cuita sabent que el tema elèctric no estava solucionat i que durant l’estiu suposaria un greu problema.
 
Creiem del tot indecent l’ús partidista de l’anterior govern municipal d’un servei públic que paguem entre tots i totes, demostrant una vegada més que els interessos electoralistes van per davant de les necessitats del poble.

8 de juliol de 2011