La CUP dóna suport a les #ILPsEnMarxa

Des de la Candidatura d’Unitat Popular volem mostrar el nostre suport públic a les marxes: “ILPs en marxa, El poble mana”,  que sortiran aquest divendres […]


Des de la Candidatura d’Unitat Popular volem mostrar el nostre suport públic a les marxes: “ILPs en marxa, El poble mana”,  que sortiran aquest divendres 18 de setembre, des de Mataró, Cornella de Llobregat i Sabadell per confluir el dissabte 19 al migdia a Barcelona.

En uns moments polítics excepcionals provocats per la triple crisi que estem vivint, amb unes eleccions el 27s, cal que el carrer intervingui en la política catalana. El pa, sostre, repartiment dels treballs i llibertats. La ILP d’educació, la ILP de pobresa energètica i la ILP per una renda garantida. Necessitats socials i llibertats, i amnistia cap a tota aquella gent reprimida per lluitar. Des de la CUP creiem que tenim una oportunitat històrica per transformar la correlació de forces i iniciar un procés per a construir una República Catalana on el deute passi a ser l’última partida a pagar. Obrir un procés constituent popular que obri debats socials on els moviments socials i populars que estan creant sobiranies i propostes de canvi de model han de ser-hi presents; i escoltar el que el carrer reclama i constitueix. El moviment popular i els moviments socials fa anys que estant construint alternatives al capitalisme. En aquestes resistències i propostes per construir un nou model de societat, la mobilització popular serà clau perquè el present d’aquest poble vagi per un camí o per un altre. De totes depèn, teixir comunitats  i construir sobiranies per omplir de contingut material les paraules “ruptura amb l’Estat” i “inici d’un procés constituent popular”.

Fem una crida a participar en alguna de les 3 marxes que hi haurà.

Aquí trobareu tota la informació dels punts des d’on surten.
Més informació a aquest enllaç.

  

18 de setembre de 2015