La CUP dóna suport a les mobilitzacions contra les retallades a Girona

La CUP de Girona ha manifestat avui el seu suport inequívoc a les diferents iniciatives i mobilitzacions que s’han engegat a la ciutat en contra […]


La CUP de Girona ha manifestat avui el seu suport inequívoc a les diferents iniciatives i mobilitzacions que s’han engegat a la ciutat en contra de les retallades de drets socials i laborals que, previsiblement, afectaran camps com l’educació o la sanitat en els pròxims mesos.

En concret, la CUP ha fet una crida general a participar en la manifestació que s’ha convocat per aquest dissabte a Girona, que sortirà a les 12 del migdia des de la plaça de Sant Agustí, i que compta amb el suport de múltiples organitzacions polítiques i sindicals i entitats socials de la ciutat. La formació ha anunciat la presència dels seus regidors en la marxa, i ha manifestat el seu compromís més ferm amb les reivindicacions proposades. Anna Pujolàs, una de les regidores de la CUP a Girona, ha expressat que “una retallada dels drets socials i laborals bàsics en el moment en què són més necessaris ens evoca de dret a la fractura social i l’augment de l’exclusió: no podem permetre-ho”.


Suport als professors associats de la UdG

La CUP ha manifestat, també, el seu suport al col·lectiu de professors associats de la UdG, que darrerament s’han organitzat en contra de les retallades que es pretenen imposar en el marc universitari. La CUP ha fet seves les reivindicacions dels docents, i ha manifestat que utilitzarà totes les eines que tingui a l’abast perquè el futur Ajuntament de Girona adopti un compromís per defensar les seves demandes. Pujolàs ha qualificat d’”intolerables” les retallades que es preveuen en aquest àmbit, i ha anunciat “fermesa” per preservar els llocs de treball i la qualitat en l’educació.

10 de juny de 2011