La CUP de Girona presenta ‘Cuptivistes’, una eina per democratitzar la campanya

La CUP de Girona ha posat en marxa una pàgina amb tota mena d’eines interactives per tal d’esperonar els ciutadans a fer campanya. Es tracta […]


La CUP de Girona ha posat en marxa una pàgina amb tota mena d’eines interactives per tal d’esperonar els ciutadans a fer campanya. Es tracta de ‘Cuptivistes‘, un espai amb el qual vol apropar als seus simpatitzants d’altres formes de fer campanya per a la formació.

 
La plataforma està pensada per apropar als simpatitzants de la formació diverses eines i materials per a fer campanya. En funció de la disponibilitat de temps (d’un minut fins a una tarda o un matí), els visitants de la pàgina estan convidats a realitzar diverses tasques.
Així, per una banda, s’ofereixen idees per donar a conèixer el projecte de la CUP a les xarxes socials (repiulant els continguts del twitter de la CUP o personalitzant el perfil del facebook). D’altra banda, aquest nou espai també permet la descàrrega dels principals materials de campanya de la CUP (cartells, fulls volants i tríptics).
 
Jordi Navarro, alcaldable de la CUP de Girona, ha volgut destacar que aquesta plataforma ‘democratitza la nostra campanya, ja que l’apropa a tothom que tingui ganes de fer-se-la seva. En moments en què la gent està cada cop menys interessada en la política, penso que el fet de socialitzar els continguts i els materials d’una organització política relliga les persones amb els assumptes públics. Tenim molta confiança en aquesta forma de fer política’, confessa.
7 de maig de 2011