La CUP de Molins de Rei demana una Audiència Pública més transparent i amb informació prèvia

Avui dijous es realitzarà l’Audiència Pública convocada pel govern municipal (CiU i PSC) per explicar el Pressupost Municipal del 2012 a la ciutadania. Des de […]


Avui dijous es realitzarà l’Audiència Pública convocada pel govern municipal (CiU i PSC) per explicar el Pressupost Municipal del 2012 a la ciutadania. Des de la CUP també hi serem presents per tal d’apropar la informació relativa als comptes municipals a les persones que hi assisteixin.

Creiem que la realització d’una Audiència Pública és positiu però que s’ha de realitzar garantitzant informació prèvia i poder de decisió a la ciutadania. Des de la CUP creiem que es podria millorar bastant aquest mecanisme si es tinguessin en compte algunes d’aquestes propostes:

1.- Convocar-ho abans de l’aprovació al ple municipal i així la ciutadania es sentiria més implicada en la presa de decisions, i no com a simples espectadors.

2.- Facilitar tota la informació del Pressupost Municipal a la ciutadania per tal que hi puguin assistir coneixent els documents.

3.- Convocar-ho amb temps suficient perquè tothom se n’assabenti i per poder fer arribar la informació. 2 setmanes seria un temps prudencial, i no pas 2 dies.

4.- Permetre la intervenció dels grups municipals de l’oposició, tal i com es fa en altres municipis, per tal que puguin explicar el seu posicionament.

 

Com que el govern municipal no ho ha fet, des de la CUP us volem facilitar l’accés a tota la informació relativa al Pressupost Municipal. La podreu trobar accedint al següent enllaç:

Veure tota la informació del Pressupost Municipal 2012

    9 de febrer de 2012