La CUP Poble Actiu al Ple de la Diputació de Barcelona

La CUP Poble Actiu a la Diputació de Barcelona no participarem del Plenari d’avui 26 d’octubre donada la situació d’excepcionalitat política que estem vivint al nostre país.

 


La CUP Poble Actiu a la Diputació de Barcelona no participarem del Plenari d’avui 26 d’octubre donada la situació d’excepcionalitat política que estem vivint al nostre país.

Des de les organitzacions que conformen la CUP Poble Actiu, ens sumem al moviment popular que avui i demà crida a sortir al carrer i a participar activament d’unes jornades que han de culminar amb la proclamació de la nova República fruit dels resultats obtinguts al referèndum celebrat l’1 d’octubre i en base les mateixes lleis del referèndum i de transitorietat aprovades pel Parlament de Catalunya.

 

Avui i demà nosaltres serem al carrer, amb la gent, mobilitzant-nos per avançar en la consecució de drets polítics i socials pel nostre poble i per fer efectiu el resultat obtingut a les urnes. 

Ens veiem als carrers defensant els resultats del referèndum i fent efectiu el mandat popular. Davant l’embat antidemocràtic de l’estat espanyol ens tindran juntes i organitzades!

26 d'octubre de 2017