La CUP porta la denuncia de les retallades i dels nyaps de l’estació al pregó de Festa Major de Barcelona

Dissabte a la tarda la CUP va aprofitar l’ocasió que brindava el pregó de Festa Major, realitzat al parc de l’Espanya Industrial, per difondre novament […]


Dissabte a la tarda la CUP va aprofitar l’ocasió que brindava el pregó de Festa Major, realitzat al parc de l’Espanya Industrial, per difondre novament les dues campanyes desenvolupades al districte els darrers mesos.

Per una banda es va informar de les retallades en la sanitat pública, amb el repartiment de centenars de díptics informatius i una pancarta exigint la reobertura dels serveis d’urgències que s’han tancat al districte i en defensa del CAP de Carreres Candi, que actualment està amenaçat de tancament.

Per altra banda, es van exigir solucions pels veïns dels voltants de l’estació de Sants, doncs el pla de l’estació no avança ni en el temps ni en les formes que aquells desitjarien. La protesta, que en cap moment va interrompre el desenvolupament de l’acte, va ser molt ben rebuda  pel veïnat i es va desenvolupat sense cap incident, a pesar d’un excessiu desplegament policial que hem pagat entre tots i totes en uns temps on, els polítics municipals, asseguren no disposar de pressupost per a partides essencials.

La CUP de Sants-Montjuïc no atura la seva protesta, i el proper dilluns (20 d’agost) a dos quarts de vuit portarem de nou aquestes protestes a l’entrega de premis, i com ja s’havia anunciat, les tardes dels propers dijous i divendres (23 i 24 d’agost) realitzarem un punt de recollida de fotografies al Casal Independentista de Sants per al web Dóna la cara per la independència.

19 d'agost de 2012