La CUP veu positius els resultats de les consultes i emplaça als partits catalans a prendre’n nota

La Candidatura d’Unitat Popular felicita a tots els ciutadans que han participat avui a les consultes així com als milers de voluntaris i voluntàries que […]


La Candidatura d’Unitat Popular felicita a tots els ciutadans que han participat avui a les consultes així com als milers de voluntaris i voluntàries que han fet possible la organització de les consultes a 291 municipis catalans de 34 comarques diferents.

 
La CUP fa una valoració positiva dels resultats de la consulta per la independència i creu que posen sobre la taula, més que mai, el dret a l’autodeterminació de la nació catalana.

Marc Sallas, portaveu nacional de la CUP explica que “els resultats i la feina feta per les consultes fins al dia d’avui ja constaten, per una banda, que l’independentisme i el moviment pel dret a decidir són els moviment civico polítics més importants al nostre país d’aquest segle, i per l’altre, la via autonomista ha entrat definitivament en un atzucac”. Sallas afegeix també que “els partits polítics del nostre país han de prendre bona nota de les consultes, si més no, la CUP si que ho farem. Emplacem a tots els partits a treballar seriosament pel dret a l’autodeterminació i a deixar de ser eternament ambigus”. Finalment, Sallas, ha destacat que és hora de triar entre "democràcia  o Espanya".

25 d'abril de 2010