La CUP fa pública la llista electoral per Seva i inicia un procés participatiu d’elaboració del programa electoral

Ahir al vespre, 1 de març, a la sala municipal Cal Pastor de Seva, la CUP ha fet públic els primers llocs de la llista […]


Ahir al vespre, 1 de març, a la sala municipal Cal Pastor de Seva, la CUP ha fet públic els primers llocs de la llista electoral que concorreran a les properes eleccions municipals previstes pel 22 de maig d’enguany.

Els 6 primers lloc de la llista seran els següents:

  1. Betty Costa (Seva)
  2. Òscar de la Guàrdia (Balenyà-Estació)
  3. Artur Rubinat (El Pinós)
  4. Vanessa Llorens (Seva)
  5. Roger Vilarrasa (Seva)
  6. Josep Antoni Gallifa (Seva)

 

Per altra banda, la CUP de Seva ha anunciat que inicia aquesta mateixa setmana un procés participatiu d’elaboració del programa electoral obert a tot el poble. La campanya anomenada QUIN POBLE VOLS? consistirà en la difusió d’un petit qüestionari, repartit casa per casa i als establiments del poble, que els veïns i veïnes podran omplir i retornar a la formació per tal de que aquesta inclogui les iniciatives veïnals en el programa electoral que la CUP de Seva defensarà la propera legislatura.

El qüestionari també podrà ser completat a través de la nova web de la formació: www.seva.cup.cat.

Aquest procés s’estendrà tot el mes de març i un cop complert aquest termini, la CUP recopilarà totes les aportacions que hagi rebut i les inclourà en el seu programa electoral.

 

Candidatura d’Unitat Popular
Seva, 2 de març de 2011

2 de març de 2011