La CUP qualifica de frau que la Generalitat avanci el 80% dels diners per comprar els terrenys de BCN World

Les cupaires qualifiquen de vergonyós que el Govern de JxCat i ERC hagi convertit la Generalitat en promotora immobiliària i creditora


La Candidatura d’Unitat Popular critica que enmig de la crisi econòmica actual la Generalitat hagi anunciat cedir 96M€ a Hard Rock perquè aquest després ho pugui tornar en còmodes terminis. Per si això no fos prou, les cupaires alerten que Hard Rock es reserva durant 10 anys l’opció de vendre l’espai i, donat el cas, la Generalitat l’hauria de recomprar.

La CUP qualifica d’escàndol que el Govern de JxCat i ERC posi tots els esforços en salvar els mobles a La Caixa, arribant a transformar la Generalitat en promotora immobiliària primer, i ara en creditora. Les anticapitalistes recorden que aquest terrenys van ser expropiats per part de La Caixa als seus propietaris per un preu molt baix i consideren que s’haurien de retornar als seus propietaris pel cost que els van pagar de descartar. Les cupaires entenen que l’#aturemBCNWolrd és “un projecte innecessari i inviable que malmet el territori” qualificant l’operació d’un autèntic frau perquè amb diners públics s’està rescatant uns terrenys financerament tòxics de La Caixa.

 

7 de setembre de 2020