La CUP realitza una assemblea oberta a Pacel·les Casas

Divendres passat a la tarda, la Candidatura d’Unitat Popular va realitzar la seva quarta assemblea oberta. Després de celebrar-les al nucli antic, Barri Fortuny i […]


Divendres passat a la tarda, la Candidatura d’Unitat Popular va realitzar la seva quarta assemblea oberta. Després de celebrar-les al nucli antic, Barri Fortuny i Barri Sol i Vista, el barri escollit va ser el de Parcel·les Cases. El local de l’Associació de Veïns i Veïnes va acollir més d’una vintena de persones del barri, que durant dues hores i mitja, van estar debatent sobre la situació del barri i el seu encaix en la ciutat.

El nou POUM, el solar inundat adjacent al parc públic que provoca problemes de salut pública, l’oblit del barri per part de la majoria de la ciutat, la prostitució als carrers, les deficiències del servei de correu postal, els desnonaments… van ser alguns dels principals temes de debat.

La CUP va prendre nota d’aquests i va oferir-se per ajudar a resoldre aquests problemes, conjuntament amb els veïns i veïnes i l’Ajuntament. Així com, a informar als veïns i veïnes de l’evolució dels principals temes que afecten el barri, com ara el procés de debat i redacció del nou POUM.

7 de maig de 2012