La CUP de Sabadell exigeix respecte per les protestes dels indignats

La candidatura demana als mossos i l’Ajuntament que respectin el dret a manifestació en els actes previstos. La Candidatura d’Unitat Popular lamenta que una patrulla […]


La candidatura demana als mossos i l’Ajuntament que respectin el dret a manifestació en els actes previstos.

La Candidatura d’Unitat Popular lamenta que una patrulla dels Mossos d’Esquadra hagi fet retirar les tendes dels indignats de la plaça Doctor Robert. Tot i que és la jornada de reflexió prèvia a les eleccions estatals, els independentistes consideren important respectar els actes d’aquest moviment. Segons el portaveu Quico Andreu ‘’és imprescindible garantir la llibertat d’expressió i més encara davant els retrocessos antidemocràtics que estem patint darrerament’’.

De fet, el representant de la formació ha manifestat que l’actual sistema polític ‘cada cop ens allunya més del que per nosaltres són drets democràtics fonamentals, com són el dret a l’habitatge, a l’ensenyament i la sanitat públiques o l’exercici del dret a l’autodeterminació’. D’aquesta manera no només ha volgut donar suport a les reivindicacions indignades sinó que ha emplaçat a la resta de la ciutadania a sumar-se a les mobilitzacions.

19 de novembre de 2011