La CUP de Sabadell valora positivament els 2.290 vots obtinguts i es compromet a seguir treballant

La Candidatura d’Unitat Popular de Sabadell volem agrair la confiança que 2.290 sabadellencs i sabadellenques han dipositat en la CUP. Els 2.290 vots obtinguts (un […]


La Candidatura d’Unitat Popular de Sabadell volem agrair la confiança que 2.290 sabadellencs i sabadellenques han dipositat en la CUP. Els 2.290 vots obtinguts (un 3,07% dels vots vàlids) són un magnífic resultat:

– La CUP Sabadell és la CUP de les 6 ciutats més grans del Principat que millors resultats ha assolit, i això ens encoratja encara més a seguir lluitant per a transformar Sabadell.

– Mai abans cap CUP d’una ciutat gran que es presentava per primera vegada havia obtingut resultats tant bons.

– Si el llindar per entrar a l’ajuntament fos del 3% (com a la Generalitat de Catalunya) i no del 5%, la CUP hagués obtingut un regidor a Sabadell.

La CUP valorem molt positivament la campanya que hem realitzat, la qual ha estat fruit de la implicació d’un centenar de persones provinents d’entitats i col·lectius de la ciutat: sense elles la CUP difícilment s’hagués visualitzat com ha fet. Volem donar les gràcies públicament a totes elles i animar-les a fer créixer el projecte polític a Sabadell.

Per la CUP s’ha demostrat que a Sabadell hi havia moltes persones d’esquerres i independentistes orfes de vot, persones que buscaven aire fresc i noves maneres de fer política absolutament democràtiques, transparents i des de la base. Així mateix, els resultats reflecteixen que hi ha força gent cansada de partits que diuen les coses amb mitges tintes i prefereixen la denúncia contundent i “sense embuts” que fa la CUP de les desigualtats que la crisi capitalista genera, i de la necessitat d’assolir la independència.

Finalment, la CUP valorem negativament la nova majoria del PSC a la ciutat, així com l’ascens del PP, i creiem que les forces polítiques que aspiraven a liderar l’oposició –CiU i ICV-EUiA– no han estat capaces d’aportar l’alternativa que necessita Sabadell.

La CUP Sabadell no ens espanta la feina, i considerem les eleccions com un tràmit i no com un fi. Per això, seguirem treballant incansablement, encara més que com hem fet fins ara, per fer créixer el projecte transformador, rupturista, radicalment democràtic i transparent que volem per a la ciutat, fent-lo arribar a tots els barris. Tenim com a mínim 2.290 raons per seguir lluitant, i així ho farem!

24 de maig de 2011