La CUP trasllada a Geli el malestar per les retallades a la UdG i el seu suport a la vaga del 17N

El regidor i portaveu de la CUP a Girona, Jordi Navarro, es reuneix amb la rectora de la UdG per tractar aquestes i altres problemàtiques […]


El regidor i portaveu de la CUP a Girona, Jordi Navarro, es reuneix amb la rectora de la UdG per tractar aquestes i altres problemàtiques

El grup municipal de la CUP a l’Ajuntament de Girona, representat pel seu regidor i portaveu Jordi Navarro, es va reunir ahir a la tarda amb la rectora de la UdG Anna Maria Geli, per tractar temes d’actualitat vinculades a la ciutat i la universitat. A més d’intercanviar opinions sobre les relacions entre la universitat i la ciutat, la reunió va servir per expressar el malestar de la CUP envers les retallades que està patint la universitat gironina.

Concretament, el representant de la CUP va demanar ‘valentia i bel·ligerància’ a l’equip de govern i la mateixa rectora a l’hora d’oposar-se i denunciar les retallades que està imposant la Generalitat en l’àmbit universitari, i que faci pinya amb el conjunt de la comunitat universitària gironina en aquesta qüestió. Navarro també va traslladar a la rectora el suport de la CUP a la jornada de vaga convocada per demà.

Altrament, la CUP es va interessar per la situació de la universitat en l’àmbit acadèmic, i va encoratjar la rectora a intensificar les relacions i els projectes compartits amb la resta d’universitats dels Països Catalans, especialment la de Perpinyà. Navarro també va demanar que la UdG s’impliqui en la Taula de la Mobilitat que s’ha creat recentment, per tal d’abordar els històrics problemes de mobilitat que pateixen tant els estudiants com la resta de la comunitat universitària.

Jornada de mobilització ahir i avui

Navarro i altres membres de la CUP van aprofitar l’estada a la universitat per participar en alguns dels actes que han organitzat el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) i altres entitats de l’àmbit universitari per escalfar motors de cares a la jornada de vaga prevista per avui. El mateix Navarro i altres membres de la CUP participaran, també, en la manifestació prevista per avui a les 12 del migdia.

17 de novembre de 2011