La CUP de Valls porta als barris el seu programa electoral

Durant els mesos d’abril i maig, la Candidatura d’Unitat Popular visitarà diferents zones de Valls per presentar els punts claus del seu programa electoral i recollir les […]


Durant els mesos d’abril i maig, la Candidatura d’Unitat Popular visitarà diferents zones de Valls per presentar els punts claus del seu programa electoral i recollir les aportacions dels veïns.
 
Amb l’objectiu d’explicar als vallencs i vallenques els aspectes fonamentals del seu programa electoral i recollir les seves idees, propostes i aportacions, la CUP de Valls ha començat a visitar diferents zones del municipi.
 
Sota el lema “I aquí què passa?”, la Candidatura d’Unitat Popular pretén explicar als ciutadans quins són els aspectes més destacats del seu programa electoral alhora que els fa partícips d’allò que cal millorar a cada zona.
 
“I aquí què passa” és una exposició itinerant que recull de forma gràfica els punts que la CUP denuncia i sobre els quals presenta una proposta. L’exposició s’acompanya d’un tauler on els veïns poden anotar les seves opinions, idees o propostes sobre el seu barri.
 
Fins ara la CUP ha visitat les zones del Fornàs, Mas Clariana i elbarri de les Comarques i ha gaudit de molt bona acollida per part dels veïns.
 
El calendari de visites durant els mesos d’abril i maig és:
 
ZONA
DIA
HORA
Vallvera
divendres 15 d’abril
17h a 19h
Avenir
dissabte 16 d’abril
10h a 13h
Picamoixons
dimarts 19 d’abril
10h a 13h
Pisos de Clols
dimarts 26 d’abril
17h a 20h
Santa Úrsula
dijous 28 d’abril
17h a 20h
Zona del Vilar
dissabte 16 d’abril
20h a 22h
Plaça d’El Pati
dissabte 7 de maig
10h a 13.30h i de 18h a 20.30h
 
 
La CUP anima als vallencs i vallenques a visitar l’exposició i a “dir la seva” sobre allò que pot millorar a cada zona, ja que per la formació l’opinió dels veïns és el més important.
12 d'abril de 2011