La CUP fa una valoració globalment positiva del procés participatiu ‘Dibuixem-la’

13 debats, des del mes de setembre fins dijous passat 17 de març al Tacó, han suposat una gran varietat i quantitat d’aportacions al programa […]


13 debats, des del mes de setembre fins dijous passat 17 de març al Tacó, han suposat una gran varietat i quantitat d’aportacions al programa polític que la CUP de Vilanova presentarà com a proposta política a les properes eleccions municipals del 22 de maig

Especialment positius i participats van ser la majoria de debats temàtics, celebrats entre setembre i desembre. Cal dir que els més fructífers van ser els punts sobre medi ambient, participació, drets socials o urbanisme, fet que ens permet comprendre que aquestes línies debatudes pels assistents són un reflex de l’aposta política de la CUP durant aquesta legislatura. Alguns dels 5 debats de barri, celebrats entre gener i març, han tingut per contra un seguiment menor per part de veïns i veïnes. Aquesta reflexió ha de servir per millorar, de cara a properes convocatòries, la mecànica participativa d’aquest procés d’elaboració del programa electoral.

La CUP està acabant d’incorporar les darreres esmenes al programa electoral, que serà aprovat ben aviat. El resultat serà presentat en primera instància a militants i simpatitzants en una propera Assemblea Popular que s’ha convocat per al dia 2 d’abril, oberta a tothom qui vulgui opinar sobre el programa de la CUP, els eixos de la campanya electoral i les prioritats que la CUP hauria de seguir els propers temps.

El programa compta amb més de 400 propostes concretes per a Vilanova i la Geltrú, una cinquantena de les quals són aportacions directes dels punts de trobada del procés participatiu ‘Dibuixem-la’. Moltes altres han estat també enriquides al llarg d’aquest mateix procés.

Font: Vilanovadigital

23 de març de 2011