Una delegació de la CUP participarà dels actes d’homenatge a Fidel Castro a l’Havana

La delegació està formada per la diputada Anna Gabriel, la portaveu del Secretariat Nacional de la CUP Núria Gibert i un representant de l’organització internacionalista Ítaca.


Una delegació de la CUP assistira aquest dimarts a l’Havana (Cuba) als actes d’homenatge al revolucionari i expresident de la República de Cuba, Fidel Castro. La delegació oficial de la CUP està encapçalada per la diputada del Parlament de Catalunya Anna Gabriel. Amb ella viatgen Núria Gibert, portaveu del Secretariat Nacional de la CUP i regidora de Sant Cugat del Vallès i un representant de l’organització internacionalista Ítaca. La delegació catalana assistirà al massiu acte d’homenatge a la Plaça de la Revolució «José Martí» previst per aquest dimarts 29 de novembre a l’Havana.

En una nota de condol emesa per la CUP, s’ha posat en valor l’aportació feta per Fidel Castro «en la lluita pel socialisme» i de ser un exemple de «coratge i entrega als altres». En la nota, s’assegura que el llegat de Fidel Castro segueix viu «en el poble, els nostres cors i les nostres lluites» i finalitza enviant una abraçada «revolucionaria» al poble cubà.

Candidatura d’Unitat Popular
28 de novembre de 2016
Països Catalans

28 de novembre de 2016