La diputada Isabel Vallet participarà al Congrés del Moviment de Dones Lliures del Kurdistan

La diputada Isabel Vallet (CUP-AE) participarà, del 31 de gener a l’1 de febrer, al Congrés del Moviment de Dones Lliures del Kurdistan (DÖKH), l’organització […]


La diputada Isabel Vallet (CUP-AE) participarà, del 31 de gener a l’1 de febrer, al Congrés del Moviment de Dones Lliures del Kurdistan (DÖKH), l’organització feminista de dones kurdes, que que acollirà més de 700 delegades dels quatre territoris en el què es troba dividit el Kurdistan (Iraq, Iran, Síria i Turquia). El Congrés, que es farà a Diyarbakir (Kurdistan turc), servirà per debatre al voltant de la revolució de les dones, el seu paper en la lluita política i social i el rol central de la dona a l’Orient Mitjà.

Vallet ha estat convidada com a observadora conjuntament amb altres diputades del Parlament Europeu. El Moviment de Dones Lliures del Kurdistan és probablement l’organització de dones i feminista més gran el món i un referent en la producció teòrica i pràctica de paradigmes emancipatoris, en un context cultural i polític a més advers al model de societat antipatriarcal i radicalment democràtic que propugnen.


BDP KADIN KONGRESİ Öcalana özgürlük – Pazarlık… per vaktibahar

27 de gener de 2015