Els equips de govern municipal de la CUP celebren una reunió de treball conjunta

 Els quatre alcaldes amb els quals compta actualment la Candidatura d’Unitat Popular (el de Navàs – Jaume Casals – , el d’Arenys de Munt – […]


 Els quatre alcaldes amb els quals compta actualment la Candidatura d’Unitat Popular (el de Navàs – Jaume Casals – , el d’Arenys de Munt – Josep Manel Ximenis – , la de Viladamat – Irene Palol – i el de Celrà – Dani Cornellà -) van trobar-se ahir dissabte en aquesta darrera població. Acompanyats per la majoria de regidors dels seus equips de govern, van reunir-se amb l’objectiu d’intercanviar experiències sobre l’actual moment pel qual travessen els municipis i el conjunt del país.

  Entre els assumptes abordats, destaquen la delicada situació de les hisendes municipals, la participació ciutadana, els serveis socials i la gestió de residus. En aquest darrer apartat, els sistemes de recollida de brossa ‘porta a porta’ van generar una intensa reflexió. Entre les mesures discutides pels edils destaquen la municipalització dels serveis públics i les iniciatives per incrementar la participació i la transparència en el debat d’ordenances i pressupostos.

29 de gener de 2012