Estrena del documental “La batalla d’Amed, viatge al Kurdistan assetjat” els propers 28 i 29 de juny

El 8 de març la diputada catalana Mireia Vehí i l’activista feminista Maria Juez van ser retingudes, escorcollades i incomunicades a l’aeroport d’Istanbul, i finalment […]


El 8 de març la diputada catalana Mireia Vehí i l’activista feminista Maria Juez van ser retingudes, escorcollades i incomunicades a l’aeroport d’Istanbul, i finalment expulsades del país, quan es dirigien a les marxes del 8 de març a Diyarbakir, la capital del Kurdistan de Turquia.

Com a resposta, la CUP va proposar a Xavi Sarrià, cantant d’Obrint Pas, i al cantautor Feliu Ventura, viatjar a Diyarbakir el 21 de març, la Diada Nacional del Kurdistan, per gravar-hi un petit documental que ajudés a difondre la situació dramàtica i silenciada del poble kurd a Turquia, que des de novembre de 2015 mesos pateix setges i bombardejos de l’exèrcit, el qual ja ha destruit nou ciutats kurdes i provocat desenes de milers de refugiats i exiliats.

El resultat d’aquest viatge es presenta ara en forma de documental eb dues estrenes a València i Barcelona respectivament.

A València, als Cinemes Aragó, dimarts 28 de juny a les 19:30. La presentació comptarà amb l’actuació de Miquel Gil i Miquel Gironés, i les intervencions dels protagonistes (Xavi Sarrià, Feliu Ventura i Özgür Günes) així com de l’exdiputat Quim Arrufat i la diputada Mireia Vehí.

A Barcelona, als Cinemes Girona, dimecres 29 de juny, a les 20h, amb la intervenció dels protagonistes (Xavi Sarrià, Feliu Ventura i Özgür Günes) així com de l’exdiputat Quim Arrufat i la diputada Eulàlia Reguant.

L’entrada és oberta a tothom i té un preu de 2 euros.

View post on imgur.com

21 de juny de 2016