Figueres: La CUP convida als actes de la diada amb un «tirem pel dret, independència!»

La candidatura, juntament amb l’organització juvenil Maulets i el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC), organitzen diferents actes per commemorar l’onze de setembre. Les activitats […]


La candidatura, juntament amb l’organització juvenil Maulets i el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC), organitzen diferents actes per commemorar l’onze de setembre.

Les activitats comencen la nit del divendres 10 amb un concert a la plaça de l’institut Ramon Muntaner organitzat per Maulets i el SEPC amb el suport de la CUP. Hi actuaran els grups Revolta 21, Arròs Caldós, ODI i els figuerencs Direcció Prohibida; i l’entrada serà gratuïta.

El dissabte 11 la CUP amb el suport de maulets i SEPC torna a organitzar per segon any consecutiu l’acte “l’onze a les dotze”. A dos quarts de dotze hi haurà una actuació del cantautor valencià Pau Alabajos i a les dotze en punt es cantarà Els Segadors. Tot seguit és farà un aperitiu gratuït per tots els assistents.

Aquest any la CUP presenta la commemoració de la diada amb un vídeo d’elaboració pròpia (http://www.youtube.com/user/cupfigueres?feature=mhum).

Contacte: Joan Font 627676815

Figueres, 2 de setembre de 2010

2 de setembre de 2010