Girona: La CUP convoca una manifestació per la Independència l’11 de setembre a Girona

Insta la resta de partits a actuar amb responsabilitat i a fer els passos valents que demana el país. Aquest matí s'han presentat els actes […]


Insta la resta de partits a actuar amb responsabilitat i a fer els passos valents que demana el país. Aquest matí s'han presentat els actes independentistes de l'Onze de setembre a Girona, organitzats per la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) i l'organització juvenil Maulets, sota el lema 'Democràcia per als Països Catalans: INDEPENDÈNCIA!'. 

L'acte més destacat és la manifestació convocada pel mateix Onze de setembre a la ciutat, que segons la CUP aquest any ha de ser inequívocament independentista. També destaca l'acte d'homenatge a Ramon Torramadé, que la CUP ha organitzat el dia 10 a les 8 del vespre a la plaça del Vi.

A més, s'han presentat els actes que les mateixes organitzacions convocants i múltiples col·lectius independentistes locals han organitzat arreu de les comarques, a poblacions com St. Hilari Sacalm, La Bisbal d'Empordà, Banyoles, Figueres, etc.

Els representants de les organitzacions convocants, Anna Pujolàs i Biel de Montserrat, han aprofitat la presentació dels actes per reclamar valentia, responsabilitat i honestedat a la resta de partits, i els han instat a fer passos i gestos ferms que permetin avançar els Països Catalans cap a la independència. Alhora, han convidat a tots els independentistes de la ciutat a participar en la manifestació.

girona@cup.cat

27 d'agost de 2010