Girona: La CUP se solidaritza amb les treballadores acampades davant la seu de la Generalitat

La CUP de Girona vol expressar el seu suport a les treballadores del sector de la neteja que estan acampades davant la nova seu de […]


La CUP de Girona vol expressar el seu suport a les treballadores del sector de la neteja que estan acampades davant la nova seu de la Generalitat de Catalunya a Girona.

La formació independentista entén que les seves reivindicacions són justes i encoratja a les parts negociadores a arribar a un acord i readmetre les treballadores en virtud de la clàusula de subrogació.

“En l'actual context de crisi econòmica ens sembla una mesura dura i agressiva el fet d'acomiadar a unes treballadores que no ho tindran fàcil per a recol·locar-se i trobar una nova ocupació”, ha explicat l’Anna Pujolàs, portaveu de la formació.

La CUP denuncia també l'actitud “antidemocràtica i autoritària” de la Policia Municipal de Girona, que en un acte d'abús de poder i de males maneres van voler desallotjar les treballadores en lluita. En aquest sentit, apel·lem a l'equip de govern tripartit de Girona a efectuar un millor control sobre els agents de la policia local i a retirar les denúncies contra les treballadores.

14 de juny de 2010