Els grups de treball de la CUP defineixen les propostes d’actuació política de l’organització

Els grups de treball de la CUP s’han reunit aquest dissabte 10 de maig a l’Institut Jaume Balmes de Barcelona, en els Punts de Trobada […]


Els grups de treball de la CUP s’han reunit aquest dissabte 10 de maig a l’Institut Jaume Balmes de Barcelona, en els Punts de Trobada per la Unitat Popular. S’han trobat per tal de tancar els documents programàtics que presentaran a l’Assemblea Nacional que l’organització celebrarà el proper mes de juliol.

Aquests documents fan propostes polítiques d’abast nacional, territorial i municipal en diversos àmbits temàtics: territori, sanitat, educació, cultural, llengua, laboral, sobirania econòmica, pobresa i exclusió social, joventut, sobirania tecnològica, diversitat funcional i salut mental, antipatriarcal, solidaritat internacionalista i territori, entre d’altres. L’objectiu és, doncs, traçar les línies polítiques de cara a l’actuació de la CUP a les institucions, en campanyes i en el treball amb col·lectius i moviments socials.

La convocatòria ha estat en format d’assemblees obertes per tal d’incorporar al debat el màxim de persones i entitats de la unitat popular. Aquesta convocatòria ha estat un punt en un procés que van iniciar fa mesos els grups de treball i que va tenir una cita també important a la TUP (Trobada per la Unitat Popular) el passat mes de novembre.

10 de maig de 2014