Guíxols: La CUP es presenta a Sant Feliu de Guíxols

El passat dissabte 24 de juny, diada de Sant Joan, vam presentar oficialment la candidatura de la CUP a la vila de Sant Feliu de […]


El passat dissabte 24 de juny, diada de Sant Joan, vam presentar oficialment la candidatura de la CUP a la vila de Sant Feliu de Guíxols. L’acte es va realitzar al turó del Salvament davant una quarantena de persones. Van intervenir en l’acte Jordi Mor i Dani Xavier, portaveus de la CUP a la ciutat i Jordi Navarro, membre de la CUP de Girona.


Es van establir les bases i els punts que la candidatura tractarà més àmpliament en el programa electoral. D’entre els punts són remarcables els que fan referència a immigració i urbanisme, àrees que la CUP considera més febles i principals dèficits de Sant Feliu de Guíxols. Pel que fa a immigració es va destacar la necessitat de crear habitatge temporal i de lloguer, i l’impuls de polítiques d’inserció laboral i de formació, entre d’altres idees. En quant a urbanisme, una de les necessitats més principals i bàsiques és la oposició frontal i sense concessions a la venda, d’encara més sòl públic, destacant el dèficit i la negativitat que representa, en aquest aspecte, el POUM aprovat darrerament. L’acte es va cloure amb una sardinada popular.

29 d'abril de 2015