Manresa: La CUP demana la promoció de la bicicleta com a vehicle alternatiu als vehicles de motor

La CUP demana la promoció de la bicileta com a vehicle alternatiu als vehicles de motor I fa propostes per adecuar la ciutat a l’ús […]La CUP demana la promoció de la bicileta com a vehicle alternatiu als vehicles de motor I fa propostes per adecuar la ciutat a l’ús de la bicicleta

La Candidatura d’Unitat Popular va fer públic, el passat dilluns, algunes propostes  per conventir la ciutat en un espai raonablement òptim per a l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport i tambe per al seu ús d’oci i esport.


La CUP constata l’augment d’usuaris de la bicicleta al nostre municipi I creu que això per si sol ja requereix mesures d’adequació dels  espais, però a més, ara que es palra del canvi climàtic, és interessant promocionar-lo com a vehicle alternatiu al vehicle de motor privat.


La bateria de propostes, segons la CUP, haurien d’anar precedides d’una campanya de concienciació sobre la viabilitat I abantatges de l’ús de la bicicleta. La proposta aposta  per la creació d’aparcaments per a bicicletes, de carrils bici que conectin el centre amb els barris parifèrics i els  pobles veïns. Segons la CUP, hauria de ser possible anar a treballar amb seguretat a polígons industrials de Manresa i dels pobles més propers, així com poder anar a l’escola i instituts.


La candidatura també reclama una bona  senyalització en alguns itineraris I camins del municipi com els de la zona de la Sèquia, la Riera de Rajadell, Can Poc Oli, Suanya i Collbaix, també les Valls del Montcau i Sant Benet i l’Àrea de Juncadella, El poal i Sallent.


La CUP demanarà una entrevista amb la Regidora Anna Torras per tal d’exposar la seva proposta. El conjunt de propostes es pot descarregar a l’apartat de documents de la web de la cup de Manresa (http://manresa.cup.cat)

Candidatura d’Unitat Popular de Manresa

manresa@cup.cat

http://manresa.cup.cat

Febrer de 2007

6 de febrer de 2007