Navàs: La CUP reivindicarà la conservació del cinema també per Festa Major

La Candidatura d’Unitat Popular de Navàs reivindicarà la conservació de l’antic Cinema Espanyol de Navàs també durant els dies de Festa Major amb l’objectiu de […]


La Candidatura d’Unitat Popular de Navàs reivindicarà la conservació de l’antic Cinema Espanyol de Navàs també durant els dies de Festa Major amb l’objectiu de continuar conscienciant encara a més navassencs i perquè l’equip de govern rectifiqui el seu posicionament.

La CUP continuarà la lluita per la conservació de l’antic Cine de la Cooperativa Obrera la Fraternitat durant els dies de Festa Major, entenent que aquesta ha de tenir un to festiu i alhora reivindicatiu. Per a aquest fi, els independentistes han editat més de mig miler d’adhesius per guarnir les solapes dels navassencs durant els dies de gresca, on s’hi pot llegir “Salvem el Cine de la Cooperativa Obrera la Fraternitat. No a l’enderroc, SI al nostre patrimoni històric i cultural”. La CUP repartirà també exemplars de l’edició especial CINE de la seva revista informativa, on explica els motius pels quals creu que cal conservar el cine.
Per altra banda, la CUP, vol recordar que el Departament de Cultura de la Generalitat va emetre un informe, a finals de juliol, on demanava que es conservés l’edifici pel seu valor cultural i històric. En aquest sentit, la formació creu que la sortida més digne que té l’equip de govern davant dels múltiples esdeveniments i fets entorn la decisió d’enderrocar l’edifici és, sens dubte, anunciar públicament que no s’enderrocarà. Alhora, la CUP, creu que des del govern municipal, s’hauria de convocar un procés participatiu per tal de decidir quin serà el nou ús de l’edifici, sempre dins les premissa que s’han d’adequar a la tipologia d’edifici per tal de facilitar-ne la seva conservació.
Finalment, la CUP, vol desitjar una molt bona festa major a tots els navassencs i navassenques, tot recordant l’antic lema de l’Esquerra Independentista: “Festa sí, Lluita també!”.

Candidatura d’Unitat Popular de Navàs
\
navas@cup.cat

22 d'agost de 2010