Reus acull aquest diumenge l’Assemblea Nacional de la CUP

Aquest diumenge, des de les 10 del matí, es realitzarà al Teatre Bartrina l’Assemblea Nacional de la CUP. L’Assemblea Nacional és el màxim òrgan de […]


Aquest diumenge, des de les 10 del matí, es realitzarà al Teatre Bartrina l’Assemblea Nacional de la CUP. L’Assemblea Nacional és el màxim òrgan de decisió de les CUP, i compta amb la participació de tota la seva militància. En aquesta, es debatrà sobre la ponència ‘Un pas endavant’, redactada conjuntament per les diferents intercomarcals, i per tant també per la del Camp, on participem la CUP de Reus. Aquesta assemblea ha de servir per adequar l’estructura organitzativa al creixement de la CUP després de les darreres eleccions municipals, així com marcar les línies de treball dels propers mesos.

Si vols conéixer el funcionament de la CUP i estar al corrent dels debats que es produeixen en el seu sí, poots participar en aquesta Assemblea Nacional com a persona invitada. Ens pots fer arribar un correu a reus@cup.cat i ens posarem en contacte amb tu.

6 de març de 2012