Reus – David Vidal entrega la revista ‘Tots els homes del president’ a Boi Ruiz

Coincidint amb la inauguració del CAP Horts Miró per part del Conseller de Sanitat Boi Ruiz, un centenar de persones convocades per la Taula Ciutadana […]


Coincidint amb la inauguració del CAP Horts Miró per part del Conseller de Sanitat Boi Ruiz, un centenar de persones convocades per la Taula Ciutadana en Defensa de la Salut Pública de Reus i l’Assemblea Popular, van rebre’l amb crits de ‘Boi Ruiz a la presó!’, davant d’un fort dispositiu policial. El regidor de la CUP David Vidal, va poder entrar a l’interior del CAP, on va entregar al Conseller de Sanitat el manifest fundacional de la Taula Ciutadana en Defensa de la Salut (la qual havia sol·licitat una reunió amb el Conseller que no va atendre) i el periòdic publicat per Cafè amb llet, CATAC-CTS i la CUP.

En motiu de la Diada Nacional i del judici del proper 27 de setembre als companys de Cafè amb llet, aquesta revista, CATAC-CTS i la CUP han imprès 40.000 exemplars d’una publicació titulada ‘Tots els homes del president’, en la qual es fica noms i cognoms a totes aquelles persones que transiten entre el sector públic i el privat en el sistema sanitari català.

I, ahir, ens visitava a Reus un dels nexes comuns de tot aquest entremat, el Conseller de Sanitat Boi Ruiz, el qual -com no podria ser d’altra manera- ocupa un càrrec públic, però fins fa poc era una dels caps de la sanitat privada.

El regidor de la CUP de Reus David Vidal, va poder accedir al CAP Horts Miró, i va fer entrega al Conseller d’un exemplar d’aquesta publicació. Així com també, del manifest fundacional de la Taula Ciutadana en Defensa de la Salut Pública de Reus, la qual havia sol·licitat una reunió al Conseller, que aquest no s’ha dignat ni a respondre.

13 de setembre de 2012