Sant Celoni: La CUP desmenteix la informació d’El Punt

Avui,  19  de  novembre  de  2007, el diari El Punt ha publicat una informació sobre la CUP, a partir d’un dels molts documents informals que […]Avui,  19  de  novembre  de  2007, el diari El Punt ha publicat una informació sobre la CUP, a partir d’un dels molts documents informals que la Candidatura d’Unitat Popular de Sant Celoni genera i debat.


Davant d’aquest fet, la CUP celonina manifesta:


1. Que el periodista Joan Foguet, després d’haver accedit sense autorització a un d’aquests molts documents no oficials que la CUP genera i debat, el converteix en notícia.


2. Que el contingut del document no fixa cap posicionament, ni polític ni estratègic, de la CUP de Sant Celoni, perquè els seus col•laboradors (més de 50) i simpatitzants de l’organització encara no han discutit ni aprovat cap document en aquest sentit.


3. Que lamenten la manca de professionalitat del periodista Joan Foguet perquè, primer, no s’ha posat en contacte amb la CUP de Sant Celoni per contrastar la informació i, segon, perquè distorsiona  el contingut del document al qual ha accedit: barreja frases extretes de diferents parts del document i n’interpreta erròniament el contingut.


4. Que rebutgem entrar en cap debat d’aquest estil perquè notícies com aquestes demostren perfectament quin paper juguen molts dels mitjans de comunicació del país; l’objectiu prioritari que persegueixen no és informar, sinó defensar interessos polítics i quotes de poder.


5. Que, com a CUP de Sant Celoni, participem i seguirem participant, activament i responsablement, en els debats que s’estan duent a terme dins la CUP i dins l’Esquerra Independentista en el seu conjunt, per tal de construir l’alternativa política de l’esquerra transformadora i independentista dels Països Catalans, que entre tots i totes estem començant a tirar endavant.


6. I, finalment, que malgrat la forta pressió que pateix la CUP de Sant Celoni, manifestem que res ni ningú aconseguirà distreure’ns del nostre objectiu de treballar a favor de les veïnes i veïns de Sant Celoni.


CUP SANT CELONI

19 de novembre de 2007

20 de novembre de 2007