Sant Cugat: La CUP presenta els cinc primers llocs de la llista

La formació independentista es marca com a objectiu entrar a l'Ajuntament amb 125 propostes per canviar el model actual de ciutat i fer-lo més participatiu. […]


La formació independentista es marca com a objectiu entrar a l'Ajuntament amb 125 propostes per canviar el model actual de ciutat i fer-lo més participatiu. El passat diumenge, davant de 70 persones al Casino de la Floresta, la CUP de Sant Cugat del Vallès va les 5 persones, Guim Pros, Ignasi Bea, Alba Johé, Quim Pla i Marta Serrés que encapçalaran la llista a les eleccions municipals. Es dona el cas que, que Guim Pros repetirà com a cap de llista de la formació.

El passat mes d'abril la CUP va presentar les 125 propostes per canviar Sant Cugat i convertir-la en un municipi 'al servei del poble'. Aconseguir una ciutat descentralitzada, combatre l'exclusió social i incloure els ciutadans en l'activitat política són alguns objectius que es marca la formació. Les mesures s'han elaborat a partir de les propostes dels membres de la CUP i formen part de la campanya 'Som diferents i estem impacients', que defineix el programa electoral de la formació i busca que la CUP tingui representació al consistori.
15 de novembre de 2010